En este momento estás viendo Consells per a crear la teva pàgina web

Consells per a crear la teva pàgina web

Estàs pensant a crear la teva pàgina web?

Genial, aquí et comparteixo aquests punts, que si els tens en compte, poden ajudar-te!

Primer de tot defineix per a quins feixos la teva pàgina web. És a dir:

Què vols aconseguir amb ella?

  1. Si triaràs un servei de hosting per a la teva pàgina (allotjament) que sigui de qualitat.

Quins punts has de tenir en compte per a triar el teu hosting?

  • Que estigui situada al país on vols desenvolupar el teu negoci. Que tinguin telèfon i parlin en el teu idioma.
  • Que tingui bones referències (clients satisfets que portin temps usant els seus serveis). Les pot trobar en fòrums especialitzats o simplement buscant en Google. Les hi opinions de la gent, són la millor referència.
  • Amb servei tècnic de qualitat, és a dir que solucionin els problemes en un temps raonable, i si a més tenen bon tracte (el que et mereixes), molt millor! Busca-ho i fes preguntes en els fòrums.
  • Assessorament: que estiguin disposats a assessorar-te fins que no et quedi ni un dubte (sense presses).
Mai triïs per preu. Triar l’empresa d’allotjament per a la teva pàgina web és molt important com per a decidir-te per preu, “el barat surt car” diu el savi refrany popular…
  • Evita les empreses “de moda”, les de la mega publicitat en la televisió, solen ser empreses en les quals una vegada contractats el serveis, la qualitat deixa bastant que desitjar. Si tens dubtes sobre una empresa en concret pots preguntar en un fòrum o consultar-li a un expert en disseny de pàgines web. És a dir, més que per la publicitat, fia’t de l’opinió de la gent que ho ha provat.

Sobre els continguts de la teva pàgina web

3) Ocupa’t que la teva pàgina web sigui fàcil de navegar i tingui claredat. Per a això revisa que s’estiguin responent aquests punts:

A) Què ofereixes?

Es tracta de veure amb rapidesa els teus productes i o serveis.

B) A qui?

Ha de quedar clar qui és el teu client. Pots dir-ho expressament: “Aquesta solució és ideal per als qui…..”, ocupa’t que també quedi clar en les imatges i/o vídeos de la teva pàgina d’inici.

C) Quins beneficis aportes?

Assegura’t que quedi clar el problema o necessitat que resols (si és més d’un millor), i els beneficis que aporta la teva solució.

D) Què et diferencia d’una altra alternativa?

Així com tu tries diàriament, per exemple, comprar el pa en un lloc i no en un altre, o a l’hora de prendre un cafè amb un amic tries una cafeteria i no unes altres, la persona que visita el teu web està buscant aquesta informació: en què es diferencia això de la resta? I així poder valorar si és el que està buscant, posa-li-ho fàcil.

El que et diferencia, a vegades és el “a més”: a més de resoldre el problema/necessitat, ofereixes: …..

També pot ser:

  • La teva especialització o la teva experiència en una eina o solució concreta.
  • Dirigir-te a un tipus de client amb necessitat o gust específic.

E) Fàcil i amena

Encarrega’t que la informació que el visitant està buscant estigui a primera vista i que navegar pels continguts sigui una experiència agradable. Per exemple assegura’t que la grandària de lletra sigui l’adequat per a la majoria de la gent i especialment per a la mena de públic al qual et dirigeixes. Els colors i les imatges que acompanyen el text han de ser de qualitat i ajudar al fet que la visita sigui més agradable.

F) Factor sorpresa

Ofereix-li alguna cosa que no esperava. Si prendràs un cafè i quan te’l serveixen veus que en l’escuma han dibuixat una flor i que han posat una plat amb una tapa per a acompanyar-ho, és una cosa positiva que no esperaves i fa que la teva experiència sigui més agradable. Fes el mateix, posa’t en la pell de la persona que visita la teva pàgina web i ofereix-li gratuïtament una mica del que està buscant, el que saps que en la situació en la qual es troba ho agrairà. D’aquesta manera li mostres amb una acció que estàs interessat a ajudar-lo de debò.

Deja una respuesta