Testimoniatges de clients

Ana Martínez Díaz, Gestalt y +, testimonio de satisfacción del servicio de coaching web de websconscientes.

Gustavo busca l’essència de com treball i posa molt de la seva part per transmetre-ho de manera directa i amb ànima. S’entusiasma amb els continguts i veig que de debò li importa que es vegi ben reflectit a la pàgina web.

Dóna consells amb respecte i t’acompanya amb bons suggeriments, fent-te sentir a gust. De la part tècnica s’ocupa de manera eficaç i t’ho explica amb molta claredat i paciència. Per a mi ha estat un plaure treballar amb ell, em sento en bones mans.

Ana Martínez Díaz

Psicoterapeuta Gestalt
www.gestaltymas.es

Crear el meu web amb Gustavo ha estat una molt bona experiència. No sabia molt bé en quina manera representar el meu servei per transmetre-li-ho a potencials clients però de seguida, mitjançant exemples, propostes i constant motivació, hem trobat junts un format que ha aconseguit l’objectiu i que ha agradat molt als qui ho han conegut. En resum, una gran persona i un gran servei!

David Mandel

Servicios para bancos de prueba
www.temetech.com

David Mandel, servicios para bancos de prueba, testimonio de satisfacción del servicio de coaching web de websconscientes.
Montse Pedrosa, terapeuta vibracional,, testimonio de satisfacción del servicio de coaching web de websconscientes.

Gustavo em va ajudar a veure la part positiva d’aquest tipus de web i em vaig decidir a llançar la meva.

Ha estat una gran experiència ja que s’ha despertat la creativitat i s’ha creat una web amb molta llum, bones imatges, un bon vídeo de presentació i grans idees per atreure als meus seguidors i persones que busquen alguna cosa diferent en el so. M’he anat il·lusionant i enriquint durant el procés que ha estat motivat i seguit per Gustavo.

M’ha encantat treballar al costat d’ell per anar definint el meu web perquè estàvem en contacte diari i m’anava aportant idees, il·lusió i ganes de treballar a millorar la web.

He pogut compartir amb ell les experiències que anava atraient a partir de la pàgina web, m’aconsellava i m’animava quan pensava que no podia arribar a aconseguir alguns dels meus propòsits.

Recomano a tots aquells professionals que desitgin fer una web diferent, original i creativa, a treballar amb ell i trobar aquella imatge que han de llançar al món sobre si mateixos.

Montse Pedrosa

Terapeuta Vibracional

L’any 2011, davant la necessitat d’una modernització i d’adaptació a les noves tecnologies, encarreguem a Gustavo la realització de la nostra pàgina, després de diverses reunions i posades en comú arribem a una bona entesa. El producte final és nostra web que podeu visitar i apreciar la neteja de les seves imatges, la rapidesa i la facilitat per moure’s en tots els seus apartats. Després de la publicació de la pàgina web, la nostra empresa centenària ha tornat a estar present al món comercial.

Emilia, María Rosa, Francesca y Montse.

Comercial de Guarnicionería
www.c-guarnicioneri.com

Comercial de Guarnicionería, testimonio de satisfacción de servicio de diseño web de Gustavo Samorano, websconscientes.
Anotonio López, RISgrup, cliente satisfecho con el servicio de formación y asesoría web de websconscientes, de Gustavo Samorano

Antonio López

Regalos, Impresión y Sublimación S.L.

En RIS hem rebut una formació en WordPress amb Gustavo, de websconscientes, per engegar una web basada en WordPress. Ho recomano 100% a les empreses que ho necessitin. La seva facilitat per ensenyar i sobretot per comprendre les necessitats del client, sumat al seu excel·lent tracte, fan d’aquesta una experiència molt agradable i acabar amb la sensació d’haver aprofitat el temps i els diners.
Gràcies Gustavo.

Som-hi!

Tot el que he après fins ara en l’humà i professional, està a la teva disposició.

Tots els drets reservats
Premià de Mar, Barcelona
Avís Legal · Política de Privadesa