Qui Sóc

Gustavo Samorano

El teu millor màrqueting és conèixer-te, descobrir el teu valor i compartir-ho.

Gustavo Samorano, coach web en websconscientes, páginas web para profesionales

TOT EL QUE FEM ÉS UNA EXTENSIÓ DE LA NOSTRA CONSCIÈNCIA.

La consciència és la qualitat que et permet adonar-te de qui ets veritablement, el propòsit que has triat per a la teva vida, els valors que et fan únic i moltes altres coses…

La teva consciència s’expandeix de manera il·limitada amb la pràctica de l’atenció i el silenci interior. Pots fer-ho a qualsevol moment allí on siguis.

Fotografia gentilesa de: José Martínez

Gustavo Samorano dando una conferencia en Barcelona Activa

Gustavo Samorano oferint una conferència a Barcelona Activa.

PÀGINES WEB I CONSCIÈNCIA

Vaig néixer a Argentina i des de fa uns quants anys visc a Espanya, on em vaig formar en disseny web. El gust per compartir el que aprenc em va portar a fer classes de disseny de pàgines web durant alguns anys en Foment del Treball i altres centres de formació a Barcelona. Paral·lelament, he ofert tallers i conferències de creixement personal, una altra de les meves grans passions, a Barcelona Activa i a Maresme Centri de Negocis, en els quals he compartit, amb emprenedors i públic en general, eines que ens permeten reconèixer i desenvolupar el nostre potencial.

De la fusió d’aquests tres interessos: disseny web, formació i creixement personal, neix websconscientes, amb la finalitat d’ajudar a professionals i empreses a comunicar el valor dels seus serveis a Internet.

ALTRES COSES SOBRE MI

M’encanta la natura, escoltar les històries de les persones i descobrir el recorregut i aprenentatge de les empreses.

Fa anys que la meditació forma part de la meva rutina diària, és una eina indispensable del meu creixement personal. M’encanta meditar! M’aporta pau, claredat i una infinitat de revelacions que em permeten donis-cobrir-em. També practico ioga i ambdues coses les convino amb sortides a la naturalesa sempre que puc.

Quan algú em pregunta què pot fer per conèixer-se millor, el meu cor crida d’alegria i s’escolta fins a l’infinit i més enllà…

Em sento afortunat de viure aquest moment de despertar de consciència col·lectiu, mai abans tantes persones s’havien preguntat qui són realment i què volen de debò…

Gustavo Samorano. hobbies: senderismo, naturaleza, meditación, yoga.
A la muntanya de Montserrat, un dels meus llocs favorits.
Gustavo Samorano con el equipo de websconscientes grabando el vídeo promocional de Gestalt y más de Ana Martínez Díaz

En l’enregistrament del vídeo promocional de Gestalt i més, d’Ana Martínez Díaz. Al seu costat, Mariano Díaz i José Martínez (Pepe) darrere de càmera.

COL·LABOREN AMB MI

Tinc el plaer de comptar amb la col·laboració de Mariano Díaz i José Martínez en la part de fotografia i vídeo. Per l’entrega i l’amor que li posen en cada sessió, gràcies!!

LES PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DEL MEU TREBALL SÓN:

COMPROMÍS

Compromís 100% en cada projecte.

ESCOLTA ATENTA

Escolto atentament el propòsit de l’empresa o professional que em contracta per descobrir el que realment necessita i així oferir la millor solució.

SOLUCIONS PERSONALITZADES

La teva pàgina web professional és única perquè és un reflex de tu, que ets únic/a.

M'ENFOCO EN ELS BENEFICIS

Poso especial atenció a comunicar-li al teu client ideal els beneficis dels teus serveis perquè la teva pàgina sigui un èxit.

SERVEI INTEGRAL

No has de preocupar-te per res. 
T’ofereixo un servei integral, des de l’elecció del millor domini i hosting per al teu web, assessorament, disseny personalitzat basat en els objectius, alta en Google, i més…

WORDPRESS Y SEO

Utilitzo WordPress com a gestor de continguts i pràctiques SEO per posicionar millor la teva pàgina en Google.

Testimoniatges

Ana Martínez Díaz, Gestalt y +, testimonio de satisfacción del servicio de coaching web de websconscientes.

Gustavo busca l’essència de com treballo i posa molt de la seva part per transmetre-ho de manera directa i amb ànima. S’entusiasma amb els continguts i veig que de debò l’importa que es vegi ben reflectit a la pàgina web.

Dóna consells amb respecte i t’acompanya amb bons suggeriments, fent-te sentir a gust. De la part tècnica s’ocupa de manera eficaç i t’ho explica amb molta claredat i paciència. Per a mi ha estat un plaer treballar amb ell, em sento en bones mans.

Ana Martínez Díaz

Psicoterapeuta Gestalt
www.gestaltymas.es

Crear el meu web amb en Gustavo ha estat una molt bona experiència. No sabia molt bé de quina manera representar el meu servei per transmetre’l a potencials clients però de seguida, mitjançant exemples, propostes i constant motivació, hem trobat junts un format que ha aconseguit l’objectiu i que ha agradat molt als qui ho han conegut. En resum, una gran persona i un gran servei!

David Mandel

Serveis per a bancs de prova
www.temetech.com

David Mandel, servicios para bancos de prueba, testimonio de satisfacción del servicio de coaching web de websconscientes.

Necessites que els teus serveis tinguin presència professional a Internet?

Som-hi!

Tot el que he après  en l’aspecte l’humà i professional, està a la teva disposició.

Tots els drets reservats
Premià de Mar, Barcelona
Avís Legal · Política de Privadesa