ELS NOSTRES SERVEIS

Disseny de pàgines web corporatiu

Està pensant en la pàgina de la seva empresa? Li oferim un disseny net, fàcil de navegar, atractiu per als seus clients, adaptat a diferents tipus de dispositius.

botigues ON-LINE

Vol vendre els seus productes o serveis a Internet? Desenvolupem la seva botiga on-line a mida segons les seves necessitats en quantitat de productes, formes de pagament i disseny.

Catàleg de productes

Si el que desitja és mostrar els seus productes, posem els seus productes en línia en catàlegs ben presentats i actualitzables atraient molt més públic.

actualització de la seva pàgine web

La seva pàgina està desactualizada?  Posem la seva empresa al dia en Internet. Actualitzant la seva imatge, la informació dels seus productes i ens encarreguem que es vegi correctament en tots els dispositius.

DESPREOCUPI'S

Assessorament web personalitzat

Necessita orientació? Estudiem el seu negoci, escoltem les seves necessitats i l’assessorem de manera personalitzada i sincera per a assegurar la seva inversió.

Xarxes socials

Fem visible la seva empresa i els seus productes  també en les xarxes socials i ens preocupem perquè sumen visites en la seva pàgina web.

Posicionament en Google

Què està buscant el seu client? Estudiem les paraules claus del seu sector i treballem els continguts perquè la seva pàgina webs escali posicions en els resultats de cerca de Google.

Manteniment web

Mantenim al dia la seva pàgina web dels constants avanços per a assegurar que la seva empresa i els seus productes continuïn tenint la millor presència en tot moment.

PER QUÈ WEBSCONSCIENTES?

Serietat

Ens prenem molt de debò la comunicació de la seva empresa i el missatge de la seva marca.

Gestionem tot

Gestionem tot el que necessita des del domini i hosting, el desenvolupament i el manteniment.

Compromís

Nos comprometemos a dar lo mejor en cada proyecto. Nos encanta formar equipo con su empresa.

CONTACTI AMB NOSALTRES

Gràcies per la seva visita

Avis Legal · Política de Privacitat
Copyright 2024 – websconscientes.com