Política de Privadesa

Em dic Gustavo Samorano Fuentes, sóc autor i propietari d’aquest lloc web. Si necessites contactar amb mi, pots fer-ho escrivint-me un email a: moc.setneicsnocsbew@onaromasg.

T’informo que aquesta web: www.websconscientes.com, compleix amb la normativa de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).
Perquè puguis navegar pel meu web, no és necessari que em facilitis cap dada. Els casos en els quals si em dónes les teves dades són els següents:

  • Quan et subscrius al meu butlletí de notícies.
  • Quan m’escrius mitjançant el formulari de contacte.
  • Quan em manes un email.
  • Quan compres un dels meus productes.

En cada cas, les teves dades podran ser incorporats a un fitxer de llista de correu, de la qual sóc responsable de la seva gestió i tractament.

a seguretat de les teves dades està garantida, ja que tom totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Solament usaré aquestes dades per a la finalitat que me’ls has donat.

Concretament, quan et subscrius al meu butlletí de notícies, rebràs novetats del meu web, informació dels meus serveis i qualsevol contingut relacionat amb altres professionals que pugui interessant. No et preocupis, no cediré les teves dades a tercers.
D’altra banda, et confirmo que si adquireixes un dels meus productes, el pagament ho realitzaràs a través de Paypal, que com saps, és una passarel·la segura de pagament. Per tant, no tindré accés a les teves dades bancàries.

A tot moment, els usuaris que vulguin accedir a les seves dades, rectificar-los o cancel·lar-los em poden manar un email a:  moc.setneicsnocsbew@onaromasg i els explicaré com exercir els seus drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització.
Finalment, et recordo que l’accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies, que com saps és informació que s’emmagatzema en el teu navegador per facilitar la navegació.

Et deixo l’enllaç perquè puguis consultar la meva política de cookies.
Si tens qualsevol dubte referent al tractament de les teves dades i de la seva privadesa, digues-m’ho.

Tots els drets reservats
Premià de Mar, Barcelona
Avís Legal · Política de Privadesa

Hola, gracias por navegar en websconscientes, queremos que sepas que estamos usando cookies propias y de terceros para lograr una navegación perfecta. Si continúas navegando entenderemos que estás de acuerdo con ello. Para más información haz click en el enlace.política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies